Kratak godišnji horoskop za 2020-tu godinu (Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica)

Kratak godišnji horoskop za 2020-tu godinu (Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica)


– Vreme je za nove pobede!

U 2019. godini bili ste vrlo vredni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama! Pacov, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspeh. Uspeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobede i imaćete veliki podsticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.

– Ostvarenje najlepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promeniće pogled na život i poverovaće da se snovi zaista ostvaruju. Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje finansijskog blagostanja. Ovo je savršen period da rizikujete i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

– Osetite životnu radost!

Blizanci svaku promenu očekuju otvorenog srca i sa dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance. Iako nas očekuje moran period, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lepa poznanstva.

– Povratak lepe prošlosti!

Uspeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni da rade na sebi i hrabro krenu ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti. Ovo je savršen period za pomirenje sa članovima porodice, povratak u stari dom ili sprovođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!

– Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada treba da pokažete upornost i krativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promenite krug prijatelja. Očekuje vas nepredvidiv period velikih promena, a mnogi će promeniti i mesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strah, jer svaka promena biće početak pozitivnoih događaja u vašem životu.

– Vreme je za porodične radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina biće izvor sreće za svaku Devicu, naročito kada je u pitanju privatan život. U prethodnim godinama stalno ste se trudili da uspostavite dobar odnos sa voljenom osobom, budete dobar roditelj ili rešite stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi porodični sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate venčanje, stvaranje porodice ili sticanje porodičnog doma.

Izvor: Lovesensa/Stil


Related posts