Kratak godišnji horoskop za 2020-tu godinu (Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe)

Kratak godišnji horoskop za 2020-tu godinu (Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe)


– Vreme je da osetite harmoniju!

Poslednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i potpunog nedostatka romantike i uživanja. Konačno, 2020. godina donosi prelepe promene! Spremite se na potpunu promenu vašeg života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete moći da se opustite, osetite mir, uživate baš svakog dana i osetite istinsku harmoniju koju će vam obezbediti voljena osoba.

– Sve se menja nabolje!

Da li vam život više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? Sa dolaskom 2020. sve će se promeniti! Sledeća godina je zapravo najbolje vreme da drastično promenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slede. Škorpije su uvek išle protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period “čistog vazduha” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.

– Sudbinski susret je pred vama!

Dok drugi čekaju da im se sreća dogodi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica. U 2020. godini pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će doneti nešto na šta ste dugo čekali, možda čak i celog života. Sve će se drastično promeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta verovatno ćete doneti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mesto.

– Pronađite vreme za sebe!

Brinete o drugima toliko godina, trošite vreme i energiju kako vaši voljeni ne bi morali ništa da rade, a potpuno ste zaboravili na sebe. Godina pred nama doneće vam priliku da konačno obratite pažnju na svoje potrebe. O čemu sanjate? Šta vas čini srećnim? U 2020. godini imaćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san. Razmislite šta je vaša velika želja i već prvog dana naredne godine načinite prvi korak ka njenom ostvarenju!

– Koncentrišite se na ono najvažnije!

Za pripadnike znaka Vodolije 2020. biće veoma teška i napeta godina. Neće biti mnogo novca niti uzbudljivih događanja. Ipak, imaćete priliku da postignete cilj kojem ste stremili više od godinu dana. Ovaj period će biti na svaki način dobar za taj cilj, samo morate da se koncentrišete na ono što je najvažnije. Budite hrabri, pobedite strah, budite slobodni. Ostanite svoji i sve će na kraju doći na svoje mesto!

– Ostanite pozitivni!

Za vas će naredna godina biti sve, samo ne dosadna! Oslobodićete sve svoje unutrašnje potencijalne, a do izražaja će doći i vaše želje i dugogodišnje težnje. Ove godine ćete sigurno pronaći i novi, zanimljiv hobi ili se vratiti starom za koji ranije niste imali vremena. U vašem životu će se pojaviti i jedna osoba izrazito sportske građe i na neki način će vam promeniti život. Nabolje, naravno. Pomoći će vam da shvatite kako da uživate u životu. Za vas je najvažnije da budete pozitivni i bez straha pogledate budućnosti u oči.

Izvor: Lovesensa/Stil


Related posts