Godišnji horoskop za 2020 – posao – najava

Godišnji horoskop za 2020 – posao – najava


za 2020 – posao – NAJAVA

Posao: Karijera vam neće toliko ići uzlaznom putanjom koliko ste želeli. Što se pre pomirite sa tom činjenicom biće vam lakše da se fokusirate na neke nove radne zadatke. Budite strpljivi, ništa ne možete da dobijete preko noći koliko god da to želite. Ukoliko vam posao više ne pruža zadovoljstvo potrudite se da nađete nove izazove, nova zaduženja, pa čak i nove kolege koje će uneti malo promene u vaš svakodnevni život.

Posao: Još uvek ne dobijate pravu priliku za zaposlenje, a kada bolje razmislite, ni ne tražite je. Nemate puno živaca da radite sa ljudima i zbog toga se često odlučite da se oprobate u nekim poslovima koji ne zahtevaju direktan rad sa klijentima. Više uživate u tome da pričate sa onim ljudima koji se bave nekim potpuno različitim poslom.

Posao: Rokovi su vam relativno kratki, a pritisci od strane nadređenih su sve duži, i primorani ste da nađete rešenje što pre i da privedete poslove kraju kako znate i umete. Ne ulažite u nešto novo i nesigurno, naročito ako vam ta materija nije toliko poznata. Od marta nove godine stvari će za vas krenuti uzlaznom putanjom.

Posao: Saradnja sa brojnim važnim osobama je pred vama, i čeka vas najverovatnije baš u ovoj novoj godini. Pokažite vaše najbolje rezultate i vaše impresivne performanse i svako će hteti poslovnu saradnju sa vama. U oktobru je moguć važan poslovni događaj koji će uticati na dalji tok vaše karijere. Čekajte taj trenutak strpljivo i što je mirnije moguće.

Posao: Vaša poslovna karijera trpi samo zato što imate previše nerešenih pitanja na privatnom planu. Jednostavno ne možete da se koncentrišete na posao onoliko koliko bi trebalo, svesni ste toga ali ne možete da idete protiv svog srca i protiv svojih moralnih načela.

Posao: Osetićete da ste deo revolucije, da ste deo nečeg novog i netradicionalnog, ali nećete biti sigurni kuda ova revolucija vodi. Potreban vam je vođa, potreban vam je neko ko će vas uputiti u nepoznato, neko ko će vam reći šta i kako da radite kada neprijatelji nastupe, ali za sada te osobe nema na vidiku.

Posao: Još uvek tu ima dosta faktora koji mogu da promene tok vaše karijere ali vi na te faktore ne možete puno da utičete. Ono što možete je da se trudite da se maksimalno zalažete za svoje rezultate, i da budete što je moguće efikasniji. To je ono što će vam dovesti napredak i što će vam napraviti željene rezultate.

Posao: Nemojte da pravite pogrešne procene, imaćete priliku da svima dokažete ko ste i šta ste i koliko stvari zapravo znate i umete. Morate da postavite stvari na pravo mesto, ovako više ne ide i to vam je jasno. Iskustvo koje ste gradili godinama nema puno uticaja na ono što ćete ove godine da ostvarite. Uz podršku pravih osoba, moćićete da napravite veliki korak napred.

Posao: Tražićete onaj posao koji vas ispunjava i na taj način ćete doći do odgovora na koji način želite da dalje gradite svoju karijeru. Ova godina će za vas biti prepuna izazova.

Posao: Ne prati vas sreća u poslu ni ove godine i vi jednostavno ne razumete zašto je to tako. Činite sve što je u vašoj moći da budete uspešni i profesionalni, ali drugi to jednostavno ne vide i smatraju da treba još uvek da učite i da se usavršavate.

Posao: Profesionalnost je vaše srednje ime, i ova godina će vam konačno dati šansu i priliku da zablistate u svom punom sjaju. Vaša karijera će konstantno da napreduje, da ide uzlaznom putanjom a to će pozitivno uticati i na vaš društveni život. Svi će želeti da budete deo njihovih poslovnih događaja, svi će želeti da razgovaraju sa vama i da vas bolje upoznaju.

Posao: Nemojte da se upuštate ni u kakve rizične investicije, ova godina nije pravo vreme za to. Pitanje je koliko su te investicije isplative, a ne smete sebi dopustiti nikakav finansijski dobitak, nemate toliko sredstava na raspolaganju i morate paziti na svaki poslovni korak u svakom periodu ove godine. Kraj godine će pokazati koliko ste sposobni da zaradite.

izvor: horoskopskiznakovi


Related posts